Personal Talk

De I-love-Netflix-tag

Ik kwam deze tag tegen en ik dacht, die moet ik invullen. Sinds kort gek op Netflix dus helemaal leuk!

1. Kijk je liever series of films op Netflix?
Hmm, moeilijke vraag. Ik vind series kijken heerlijk, niets meer downloaden en alles kant en klaar met ondertiteling. Zelfde met films, dus ik kan eigenlijk niet kiezen..

2. Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?
Sinds begin maart volg ik The Walking Dead. Inmiddels ben ik bij S05-E05.

3. Wat is je Netflix serie top 5?
– The Walking Dead
– The Client list
– Prison break
– ik wil The Vampire Diaries gaan kijken
– White Collar en Lie to me staan ook nog op het lijstje…

4. Wat is je Netflix film top 5?
– Step up
– Twilight saga
– verder geen idee.. hahaha!

5. Wat is je favoriete Netflix snack?
Die heb ik eigenlijk niet…

6. Wat is je favoriete Netflix plek?
Op bed. Bij Tim hebben we een elektrisch bed, heerlijk rechtop zitten in bed en thuis kan ik op bed tegen de muur zitten. Gordijnen dicht, iMac aan en de boxen en kijken maar :)

7. Waar kijk jij het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, mobiel of iets anders?
Als ik onderweg ben vind ik m’n telefoon het handigst en thuis via m’n iMac. Een groot mooi beeldscherm is fijn voor die series!

8. Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?
Orange is the new black. Ik heb 4 of 5 afleveringen gezien maar ik vond het niks…

9. Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het zijn?
Een leuke romantische serie, zoiets als Hart of Dixie.. lekker wegzijmelen!

Ken jij de Netflix tag al? Mocht je ‘m ook invullen laat het me even weten! :D

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Miriam 10 april 2016 at 11:58

  nr. 8 idd, vond ik ook hélemaal niks haha. Voor de rest loveeeee ik Netflix :D

 • Reply Sheila 25 april 2016 at 19:23

  Ik was gek op de Amerikaanse Netflix. Maar sinds Netflix daar een stop op heeft gezet, kom je er niet meer op. En op de Nederlandse vind ik weinige interessante series. Ze lopen daar ook een heel seizoen achter op de Amerikaanse en de keuze is super beperkt. Ik ben dus eigenlijk ineens minder fan van Netflix.

  The Walking Dead vind ik overigens ook geweldig!

 • Reply Joyce 14 mei 2016 at 14:52

  Super leuk! Gisteren begonnen aan Lie to me, 1 aflevering, tot nu toe is het wel een goede serie :)
  White collar ook helemaal gezien, verslavend! :yes!:

  Ik zou deze ook graag op mijn blog willen plaatsen! :)

 • Reply DorieJuicy 22 juli 2018 at 23:17

  Hello. I see that you don’t update your blog too often. I know that writing posts is time consuming
  and boring. But did you know that there is a tool that allows you to create new
  articles using existing content (from article directories or other pages from your niche)?
  And it does it very well. The new articles are unique and pass the copyscape test.

  You should try miftolo’s tools

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge