The diary of a 20something girl

My diary; week 12

De afgelopen week is weer voorbij gevlogen. Lees je met me mee naar mijn week 12?


Week 12
Maandag

Ook vandaag was het mooi weer, toen Tim appte ‘wat ben je aan het doen’  stuurde ik hem de foto en wist hij genoeg. Ook was het weer weeg-dag. Eigenlijk wilde ik vorige week op de sportschool al op de weegschaal maar omdat ik ongesteld was kreeg ik een heel raar resultaat. Dat papiertje dus gauw weg gegooid en een afspraak gemaakt voor deze week. En het gaat de goede kant op! Yay!

Dinsdag
In de pauze van m’n werk ben ik snel even de stad doorgewandeld. Op zoek naar goede kleurpotloden en op de valreep kam ik nog een leuk boek tegen. En Yay! Tim kwam dinsdagavond weer thuis. Na het werk snel m’n spullen gepakt en naar hem toe gegaan. We hadden ook nog een feestje van een vriend van ons dus daarna hebben we weer lekker samen geslapen en bijgekletst. ps. m’n nieuwe Allstars! :D

Woensdag
Omdat ik inmiddels veel kleurtjes van Stabilo heb verzameld was het wel tijd om alle kleurtjes even op een rij te zetten. De ontbrekende kleurtjes zijn trouwens moeilijk te vinden…

Donderdag
Om 10.00 uur was het zover, ik had met het hoofd BHV van mijn werk een kennismakingsgesprek. Ik word binnenkort uitgenodigd voor de opleiding tot BHV’er en dan hoor ik echt bij de club. Ik heb er nu al onwijs zin in! Ook was er donderdagavond family & friends avond bij Superdry. 15% korting voor genodigden en daar móést ik natuurlijk gebruik van maken. Naast Converse Allstars is Superdry sinds kort ook een van m’n favoriete merken.

Vrijdag
In dit lange weekend hadden m’n ouders gepland om de keuken te laten verbouwen. Vrijdagochtend ging dus de hele keuken eruit en was dit rond een uur of 2 het resultaat. Een voorgevel van een huis is dus eigenlijk helemaal niks. Een paar opgestapelde stenen, wat ventilatie en wat houten balken… Ik had toch wel verwacht dat het wat meer was haha! Omdat we thuis toch niet zo heel veel konden betekenen zijn m’n mams en ik nog even langs de V&D geweest. Om 10:00 uur stonden we voor de deur en om 11:00 uur waren we weer buiten. Ik nog wat fineliners van Stabilo en een boek van Jill Mansell rijker en m’n mams een ovenschaal voor in de nieuwe keuken (en oven!). Na het sporten kon ik dan éindelijk douchen en al het stof en de jeuk van de glaswol van de verbouwing van me af wassen, brr vies spul is dat!

Zaterdag
En als je gaat verbouwen heb je natuurlijk ook een hoop troep. En ik was wel in voor een extra krachttraining dus ik ging met m’n ouders mee naar de grofstort. Wát een zooi komt er dan uit je keuken zeg.. maar mijn spierballen heb ik goed kunnen gebruiken! In de middag was het nog heerlijk weer dus ben ik even wat foto’s wezen maken in de buurt. Toch weer wat moois weten te fotograferen!

Zondag
Een relaxte eerste paasdag. Wat series gekeken en spelletjes gedaan bij Tim thuis. ‘s Avonds hebben we zelf pizza gemaakt en genoten van een lekker glaasje wijn.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Ukkie 1 april 2016 at 19:23

  Ik heb mijn stabilo stiften ooit aangevuld via lobbes.nl Daar kon ik alle nummers los bestellen.

 • Reply Wanda 2 april 2016 at 23:21

  Hopelijk is de keuken snel in orde want lang in de troep zitten, lijkt mij zelf niet zo’n pretje!

 • Reply Miriam 3 april 2016 at 11:01

  Die zelfgemaakte pizza ziet er wel heeeeel lekker uit zeg! Willen wij ook nog steeds een keer doen, komt er steeds niet van ;p

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge