The diary of a 20something girl

My diary; week 13

We rennen en vliegen van de ene week naar de andere week en voor je het weet is het weekend alweer voorbij. Ik heb in ieder geval een gevarieerde en leuke week achter de rug. Lees je mee?

Maandag
De keuken ziet er al weer iets normaler uit. De ventilatie zit er weer goed in, nu is het wachten op de vloer…

Foto 29-03-16 18 35 23

Dinsdag
Omdat we geen keuken hebben waren we bij vrienden uitgenodigd om te komen gourmetten, en lekker dat het was!

Woensdag
Woensdag-sportdag. Het was weer tijd om de vooruitgang te fotograferen. Door de lichtval is er helaas geen goede vergelijking te zien maar m’n armen en schouders zijn toch wel mooi gegroeid. Ik wil geen bodybuilder worden maar een beetje gespierd vind ik wel mooi.

Donderdag
Mijn eerste BHV-overleg. Tijdens het overleg mezelf voorgesteld; ik ga een cursus BHV volgen via mijn werk. En daarna nog een oefening via de portofoon; op aanwijzing van de ander een lego-iets in elkaar zetten… Best lastig!

Vrijdag
Na het werk en trainen was het tijd voor ontspanning. Ik wil mezelf leren doodlen en mooi schrijven… Work in progress!

Zaterdag
Van m’n schoonmoeder hadden m’n mams en ik 2 kaartjes gekregen voor de dinnershow Pandora in Studio 21. Afgelopen zaterdag was het zover. Heerlijk eten, leuke show én voor het eerst samen met mama aan de rode wijn!

Zondag
Wat was het mooi weer.. daar moest van genoten worden! Korte mouwen en lekker een boekje lezen in de tuin. Ik heb me goed vermaakt!

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Saar 7 april 2016 at 21:32

  Wat een gave bhv opdracht!

 • Reply Sas 9 april 2016 at 09:41

  Lijkt me lastig zeg, zo’n BHV opdracht.. Leuke foto’s en die show was vast en zeker genieten zo aan de gezellige foto’s te zien!

 • Leave a Reply

  grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

  CommentLuv badge