The diary of a 20something girl

My diary; week 14

Deze week was eigenlijk redelijk rustig… lekker bij vrienden gegeten en een leuk weekend achter de rug!

 

Maandag
Omdat onze keuken nog steeds niet klaar is werden we maandagavond bij vrienden van ons uitgenodigd om te komen eten. Na het werk ben ik nog even met m’n mams naar de stad geweest en schoven we om 18:00 uur aan bij onze vrienden. En het was heerlijk!

 

Dinsdag
Na ruim 3 jaar was het tijd om weer eens naar mijn scrap-maatje te gaan. We kennen elkaar al een hele tijd, en hebben ‘vroeger’ regelmatig samen gescrapt maar dat was eigenlijk langzaamaan op een lager pitje gezet. Onlangs spraken we elkaar weer en hebben we meteen een afspraak gemaakt om samen te knutselen. Inmiddels staat de volgende date ook alweer gepland!

 

Woensdag
De dag van het referendum. Sinds dat ik 16 ben zit ik al op het stembureau als er verkiezingen zijn. Zo ook dit jaar. Om 6:50 uur was ik paraat en om 7:35 uur heb ik 3 keer gestemd. Na 9 uurtjes op het stembureau mocht ik om 16:00 uur weer naar huis en kon ik om 16:30 uur m’n eten opwarmen en richting Tim. Het was tijd om weer te trainen, vrijdag hadden we een afspraak dus we móesten wel gaan…

 

Donderdag
‘s Morgens kregen we de noodkeuken geleverd. Onze keuken is volgende week dinsdag pas klaar en om toch wat te kunnen koken hebben we een wasbak en een kookplaat gekregen. Voor we deze keuken kregen waren we uitgenodigd bij onze buurman. Een chef-kok in het HolidayInn hotel in Amsterdam. Ik heb nog nooit zo chique gegeten. En lekker dat het was! Hmmm!

 

Vrijdag
Na het werk stonden er 3 afspraken op de agenda. Om 16:30 uur naar de fysio, om 20:30 uur naar de podoposturaal-therapeut en om 21:00 uur hadden Tim en ik bij een vriend afgesproken. Een gezellige avond met lekkere hapjes en een heerlijke cocktail!

Zaterdag
Het was weer eens tijd voor een nieuwe profielfoto. Samen met Tim weer wat leuke foto’s gemaakt en eentje uitgekozen voor op Facebook etc., degene die mij  volgen hebben hem vast al gezien :) En natuurlijk gewoon wat geposeerde foto’s en zoals die rechts boven ;) ‘s Avonds ben ik met mijn ouders, m’n schoonouders en Tim naar de dansschool geweest. Na 2 maanden was het tijd om weer eens lekker te dansen. Vrijdag bij de fysio heb ik voor de zekerheid m’n knieën laten intapen, nu weet ik zeker dat ik mijn knie niet kan verdraaien en er na het dansen geen last van zal hebben.

Zondag
Het weekend is alweer bijna voorbij. We hebben lekker uitgeslapen, series gekeken en in de middag hadden we een doubledate. M’n vriendin en haar vriend en ik samen met Tim hebben een middagje in het bowlingcentrum doorgebracht. Het was lang geleden dat we zijn wezen bowlen maar het was weer supergezellin! Na het bowlen zijn we nog even langs de manege gelopen om wat paardjes te bekijken en daarna was het weer tijd om naar huis te gaan. Voor m’n blog heb ik nog wat artikelen klaargezet en m’n fotootje hierboven veranderd. Het werd tijd voor een nieuwe en zaterdag had Tim leuke foto’s gemaakt dus dat kon meteen.. ‘s Avonds Miljoenenjacht gekeken met die 26 knappe kerels en lekker op tijd naar bed gegaan, klaar voor een nieuwe drukke week!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

CommentLuv badge