The diary of a 20something girl

My diary; week 15

Ik had weer een week vol met afspraken. Eigenlijk was alleen m’n weekend lekker rustig. Lees je mee naar mijn week 15?

 

Maandag
Eigenlijk was maandag de enige dag waarop ik iets ‘gewoons’ te doen had. Ik ging eerst werken van 08:00 uur tot 15:00 uur want ik wilde nog even van het zonnetje genieten. Toen het me na anderhalf uur te koud werd door de wind ben ik weer naar binnen gegaan en dacht ik dat ik nog wel even tijd had om m’n scrapspullen op te ruimen en nog een en ander te zoeken. Ik heb weer een hoop spinnen gezien daar op zolder… brrr! Maar ik heb gelukkig wel gevonden wat ik zocht. En het is weer een beetje netjes :) Na het eten ben ik nog wezen sporten en daarna weer lekker naar bed gegaan.

 

Dinsdag
Het was de bedoeling om dinsdagavond weer bij Elise te gaan scrappen dus was ik nog even langs de Action geweest om wat papier te kopen. Maar ‘s middags kreeg ik een berichtje dat er iets tussen was gekomen. Tim had toen het idee om weer eens naar de bios te gaan. Omdat we zo’n flexcard hebben en we ‘m wel moeten gebruiken zijn we naar Triple 9 geweest. Een toffe film maar niet een van m’n favorieten.


Woensdag
Een aantal weken geleden had ik mijzelf, m’n mams en Tim + zijn mams opgegeven voor een reanimatie/AED cursus. En vandaag was het zover. We hadden een leuk clubje van 5 dames + Tim en we hebben veel gelachen maar ook goed op Arie kunnen oefenen. Helaas was hij er te slecht aan toe en hebben we hem niet kunnen redden… Volgende week gaan we de AED proberen, wie weet dat dat hem nog kan redden….

 

Donderdag
OSC-tijd! De vergadering van onze leefstijlgroep OSC stond op de planning. Vaak vergaderen we via de pc maar aangezien er vrijdag een osc-live op de planning stond hebben we deze avond in real het overleg gehouden. Weer veel leuke dingen voor de aankomende maanden gepland en in oktober ga ik naar Bournemouth (bij Southampton in Engeland) voor een groot congres voor de OSC.

 

Vrijdag
Het was zover! Ons eerste osc-live event. Met z’n 9e hebben we dit evenement georganiseerd voor alle leden van osc. En gezellig dat het was! Vanuit het hele land kwamen onze leden naar het osc-event in Lelystad. Ik had ‘s middags eerst nog mijn 1e krav maga les en ben daarna meteen door gegaan naar het event. Ik viel ‘s avonds moe maar voldaan in slaap!

 

Zaterdag
Eindelijk tijd voor rust. Lekker uitgeslapen met Tim, Holland got talent gekeken vanuit bed en daarna nog even naar de stad geweest. De derde landelijke veiligheidsdag werd weer in Almere gehouden met leuke demonstraties en veel Politie, Ambulance, Brandweer, ME, Marine en Landmacht. We hebben leuke foto’s gemaakt en ik mocht zelf even ervaren hoe het is om in een ME outfit te staan! ‘s Avonds zijn we weer lekker gaan dansen tot we niet meer konden.

 

Zondag
De laatste dag van de week hebben we het ook lekker rustig aan gedaan. Weer uitgeslapen, ontbijt op bed, Grey’s Anatomy gekeken en Tim heeft me rond 16:00 uur naar huis gebracht. Toen Tim naar huis wilde gaan merkte we dat z’n achterband lek was dus we hebben de hulpdienst gebeld, gegeten en daarna is ie om 19:00 uur richting huis gegaan. Ik heb nog wat scrapspullen opgeruimd en ‘s avonds in bed nog even lekker liggen lezen. Helemaal klaar om lekker te gaan slapen en me op te laden voor de volgende superdrukke week…

Tot gauw!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Miriam 18 april 2016 at 19:17

    Grey’s anatomy! *love it* :D Leuk om je diary weer te zien

  • Leave a Reply

    grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

    CommentLuv badge