The diary of a 20something girl

Week 16

Deze week stond in het teken van alleen maar leuke dingen doen. En wat ik heb gedaan vertel ik je in deze blog!

Maandag
Afgelopen maandag was het 18 april. Dit betekende dat Tim en ik 3,5 jaar samen zijn en het alweer een jaar geleden is dat we op Curaçao met dolfijnen hebben gezwommen. We zijn ‘s avonds samen uit eten geweest, daarna naar de bios om My big fat Greek wedding 2 te kijken en daarna hebben we thuis nog een filmpje gekeken en was deze leuke dag alweer snel voorbij.. Tijd om weer lekker naar bed te gaan.

Dinsdag
Na het werk en het eten was het weer tijd om alle scrapspullen klaar te zetten en richting mijn scrap-maatje Elise te gaan. We hebben nu al 2x op dinsdag samen gezellig zitten scrappen en ik vind het helemaal leuk. Eindelijk een begin gemaakt aan mijn Curaçao-album! De scraps moet ik nog voorzien van teksten maar ze worden al leuk!

Woensdag
Vandaag was deel 2 van de reanimatiecursus. We kregen uitgelegd hoe je de AED gebruikt samen met het reanimeren van een persoon. Als je alleen bent sluit je eerst de AED aan en geef je daarna compressies en beademingen en als je met z’n 2 bent start de ene persoon met reanimatie en de ander sluit de AED aan. Een leuke leerzame cursus waarvan ik hoop dat ik hem nooit hoef te gebruiken maar áls het nodig is ik wel weet wat ik moet doen.

Donderdag
De dag waarop de keuken werd geleverd! Om 7:30 uur zou de vrachtwagen voor de deur staan dus ik had besloten om lekker vroeg te gaan werken. M’n paps kon me naar mijn werk brengen en dan zelf naar zijn werk rijden. Mams nam de keuken in ontvangst en omdat ik om 06:45 uur al op m’n werk was kon ik ‘s middags lekker vroeg naar huis. Heerlijk!

Vrijdag
Krav maga les 2 stond vandaag op het programma. Samen met m’n vriendin gingen we weer richting Lelystad en hebben we weer een hele leuke, leerzame en vooral pijnlijke les gehad. Leren incasseren doet pijn! Na de les hebben we samen gekookt, Hollands got talent gekeken en is ze blijven slapen en zijn we heerlijk in slaap gevallen.

Zaterdag
Tim is een weekend met z’n ouders weg en ik pas op de vogel en het huis. Heerlijk een weekend home alone, wat werken, scrappen, series kijken, zelf koken en relaxen. In de middag ben ik even thuis wezen kijken naar de vorderingen in de keuken en daarna heb ik mezelf nog verwend met wat leuke scrapspullen. Daarna lekker gekookt en series gekeken in m’n grote queensize bed! Ik vermaak me wel!

Zondag
De conclusie van repliek voor de kantonrechter staat voor 4 mei op de planning bij de rechtbank. Tijd om hem te gaan schrijven en te bespreken met mijn cliënt. Lekker in de rust in een leeg huis mijn processtuk geschreven. Daarna voor een nieuwe cliënt naar het postkantoor gereden om een brief op de post te doen en meteen nog even bij Action gesnuffeld voor wat scrapspullen. Daarna even gekletst met m’n oppasbirdie, wat foto’s gemaakt en blogs geschreven, scraps afgemaakt, 1 tegen 100 en Walking Dead gekeken en heerlijk uitgerust dit weekend.

Tot volgende week!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Miriam 27 april 2016 at 13:17

    Wat leuk om te zien weer! Gefeliciteerd mjet jullie 3,5 jaar samen zijn, gaat snel he! Geniet ervan :D

  • Leave a Reply

    grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

    CommentLuv badge