The diary of a 20something girl

HELP! Diary overzicht week 17, 18 en 19

Oh my gosh! Ik was zo goed op weg met alle week-diary’s en opeens POEF het leek wel of ik nóg minder tijd had om de blogs te schrijven. Maaaar ik heb zoveel leuke dingen gedaan dat ik jullie wel even snel wil bijkletsen! Lees je mee met mijn afgelopen 3 weken?


Week 17
In deze week heeft Elise van Noeps.nl mij he-le-maal verslaafd gemaakt aan Project Life. Ik deed al scraps maken van vakantiefoto’s etc maar nu is er weer een hele andere wereld voor mij open gegaan. Wat onwijs leuk om per week een lay out te maken en dit in een album bij te houden! Ik wilde mij er natuurlijk helemaal in storten en na goed nagedacht te hebben of ik het überhaupt ga volhouden heb ik een Silhouette besteld. Mijn Koningsdag kon niet meer stuk! De dag erna had ik bij Wendy van Scrapwereld een basisworkshop Project Life zodat ik een beetje kon kennis maken met hoe het precies werkt. Mijn eerste lay-out was een feit! (Zie foto) Ik ben om! Zondag ging ik met Tim nog even naar Woerden, ik had een nieuwe zonnebril nodig en heb uiteindelijk een hele mooie Ray Ban gevonden.


Week 18
Tja deze week stond eigenlijk ook in het teken van mijn nieuwe hobby. Ik heb een Stampin Up trimmer (snijmat) gekocht en dinsdag ging ik weer scrappen bij Elise. Woensdag moest ik voor mijn cliënt een conclusie van repliek indienen bij de rechtbank Limburg. Donderdag was ik in verband met Hemelvaart lekker vrij. Een dagje in de zon voor mij alleen! Vrijdag ging ik met Elise naar Scrapdelight in Nieuwegein. Ik had een budget van 60,- bedacht maar álles is leuk dus uiteindelijk ging ik met 123,- de winkel uit, OEPS! Eenmaal thuis gekomen wist ik niet meer waar ik al mijn scrap en project life spullen moest laten dus ben ik met Tim naar de Ikea gereden en heb ik een kallax-bureau gekocht. Nu kan ik in mijn kamer al mijn spullen kwijt en aan mijn project life werken. Zondag ging ik met Tim, m’n schoonmoeder en m’n beste vriendinnetje naar de Oostvaardersplassen. Lekker ruim een uur gewandeld in de zon, een heerlijke dag!

Week 19
De afgelopen week was in tegenstelling tot de vorige weken iets rustiger. Maandag had ik een voortgangsgesprek op m’n werk, dinsdag heb ik samen met Elise t-shirts voor de Toppers gemaakt, woensdag ben ik weer met Tim wezen trainen en ging ik donderdag met Tim en zijn broertje naar zelfverdediging. Vrijdag had ik een sportieve dag. ‘s Middags ging ik met m’n bestie weer naar Krav Maga (blauwe plekken halloooo!) en daarna ging ik door naar de sportschool met Tim. Het hoogtepunt van mijn dag was het geld wat ik weer terug kreeg van de Belastingdienst over 2015. Mijn vakantie is betaald, ik zeg yay! hahahah! Gister ging ik met mijn ouders en m’n lieve vriendinnetje naar de Toppers. Haar eerste keer. Maar we hebben het super gezellig gehad en ik vond het eigenlijk best wel jammer dat ik mijn kuif met glitters uit mijn haar moest halen. Tim wilde geen glitters in z’n bed… zó flauw! Vandaag doe ik het lekker rustig aan. Beetje series kijken, wat blogjes lezen, Project Life ideeën opdoen en genieten van m’n lange weekend.

Tot volgende week!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Miriam 16 mei 2016 at 10:19

    Beter dat je wat terug krijgt van de Belastingdienst, dat is altijd mooi! ;)

  • Leave a Reply

    grin.gif doh.gif biggrin.gif jumpy.gif wink.gif blank.gif huh.gif yes1.gif nod.gif yes.gif yay.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wink1.gif love.gif notfunny1.gif surprised1.gif upsidedown.gif star.gif silly.gif spinning.gif sick1.gif content1.gif side.gif shit.gif sexy.gif sadnope.gif sad1.gif blush1.gif news.gif huh1.gif surprised.gif gasp.gif omg.gif omg1.gif no1.gif nope.gif regular1.gif kiss1.gif 2inlove.gif lol.gif lol1.gif yum1.gif silent.gif kiss.gif nod2.gif hmm2.gif hiya.gif laugh1.gif hey.gif blinkhearts.gif heart.gif regular.gif jumpy1.gif cute.gif cool1.gif tired.gif eww.gif duh.gif doh2.gif devil1.gif silent1.gif dead.gif cry.gif cool.gif notfunny.gif wave.gif boo.gif blush.gif inlove.gif blank1.gif mad.gif ahh.gif angry1.gif confused.gif tongue.gif shocked.gif idea.gif blink.gif angry.gif questionmark.gif hmm.gif content.gif smile.gif sad.gif exclam.gif coolwink.gif angel.gif 

    CommentLuv badge